КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СУДОЧИНСТВА

Кафедра кримінально – правових дисциплін та судочинства

Нерезиденційна стипендія для участі у Програмі Петра Яцика при Школі глобальних справ та публічної політики Мунк, Університету Торонто (Канада).

Поділитися

Доцент кафедри Марина Уткіна отримала нерезиденційну стипендію для участі у Програмі Петра Яцика при Школі глобальних справ та публічної політики Мунк, Університету Торонто (Канада). Дана Програма об’єднає українських науковців, державних службовців, докторантів та громадських діячів, які братимуть участь у регулярних віртуальних семінарах під керівництвом викладачів, пов’язаних із Програмою Петра Яцика з вивчення України при Університеті Торонто. Протягом вересня-грудня 2024 р. Марина Уткіна працюватиме над своїм науковим проєктом. Інші стипендіати також будуть працювати над науковими, мистецькими або публічними проєктами, що стосуються війни та відбудови України. Особлива увага буде приділятися таким темам: державне управління та держава; закон і безпека; культура та історія.

Кожен учасник презентуватиме свою роботу на семінарах, отримуватиме зворотній зв’язок, а до кінця участі завершить проєкт. Також нерезиденційні стипендіати взаємодіятимуть з академічною спільнотою Університету Торонто та матимуть можливості для професійного розвитку і публічних презентацій своїх робіт.

Loading