КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СУДОЧИНСТВА

Кафедра кримінально – правових дисциплін та судочинства

Шановні викладачі, запрошуємо взяти участь у формуванні міжвідомчого науково-методичного збірника «Криміналістика і судова експертиза»

Поділитися

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України запрошує Вас взяти участь у формуванні наступного, 68-го випуску міжвідомчого науково-методичного збірника «Криміналістика і судова експертиза».

Збірник наукових праць віднесений до переліку наукових фахових видань України категорії Б з юридичних наук за спеціальністю 081 «Право», зареєстрований на платформі «Наукова періодика України» та в міжнародних наукометричних базах даних «Index Copernicus», «Ulrich’sPeriodicals», «ERICH PLUS», «Google Scholar». Редакція здійснює присвоєння кожному опублікованому матеріалу ідентифікатор міжнародного стандарту DOI (digital object identifier).

Статті, оформлені відповідно до вимог до тематики, структури та оформлення статей, які надаються до публікації у збірнику «Криміналістика і судова експертиза», опублікованих на сайті збірника в розділі «Для авторів» (https://digest.kndise.gov.ua/vimogi-dlya-statej), будуть прийматися до 15.05.2023 на електронну адресу: zbirnyk@kndise.gov.ua.

Щиро вдячні Вам за плідну співпрацю.

Loading