КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СУДОЧИНСТВА

Кафедра кримінально – правових дисциплін та судочинства

“Аспірантка кафедри КПДС Олена Тимошенко розпочала стажування в Ліверпульському університеті в рамках міжнародної програми Twinning Ukraine”

Поділитися

Аспірантка кафедри КПДС Тимошенко Олена розпочала стажування на Факультеті права та соціальної справедливості Ліверпульського університету з вересня 2024 року в рамках міжнародної програми Twinning Ukraine, спрямованої на підтримку розвитку українських науковців та інтеграцію українських університетів у європейське науково-освітнє середовище.

Twinning Ukraine – це ініціатива, яка об’єднує університети та наукові інститути з різних країн з метою створення нових можливостей для співпраці, обміну досвідом та передових практик. Програма надає українським аспірантам можливість стажуватися за кордоном, працюючи разом з колегами з європейських установ, що дозволяє розширити наукові горизонти, отримати нові знання та розвинути професійні компетенції. Протягом стажування, яке триватиме півроку, Олена братиме участь у наукових дослідженнях та проектах, які допоможуть їй не лише поглибити знання у своїй спеціалізації, але й застосовувати найкращі європейські практики в Україні.

Loading