КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СУДОЧИНСТВА

Кафедра кримінально – правових дисциплін та судочинства

Організаційна зустріч зі здобувачами ОП “Правоохоронна діяльність” першого курсу

Поділитися

3 вересня 2024 року на кафедрі кримінально-правових дисциплін та судочинства відбулася організаційна зустріч зі здобувачами освітньої програми “Правоохоронна діяльність”, які щойно вступили на перший курс.

Зі вступним словом виступила завідувач кафедри КПДС Ольга Бондаренко. Вона привітала першокурсників з початком навчального року, наголосивши на важливості обраного шляху та відповідальності, яка покладається на кожного майбутнього правоохоронця. Ольга Сергіївна підкреслила значущість систематичної роботи та постійного саморозвитку під час навчання, побажала здобувачам натхнення та успіхів у навчанні.

Також перед здобувачами виступила куратор групи Катерина Янішевська, яка розповіла про особливості навчального процесу, структуру освітньої програми та ознайомила з розкладом занять. Катерина Дмитрівна акцентувала увагу на важливості активної участі у студентському житті та спільних заходах кафедри, що сприятиме всебічному розвитку майбутніх фахівців.

До здобувачів також звернувся студентський директор Артем Крисько. Він поділився своїм досвідом навчання, розповів про можливості, які відкриваються перед здобувачами у процесі навчання та позанавчальної діяльності, а також закликав першокурсників до активної участі у студентському самоврядуванні.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, залишивши позитивні враження у першокурсників. Здобувачі отримали відповіді на свої запитання та дізналися багато важливої інформації, яка стане їм у нагоді протягом навчання.

Бажаємо нашим першокурсникам успішного навчання та незабутніх студентських років!

Loading