КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН ТА СУДОЧИНСТВА

Кафедра кримінально – правових дисциплін та судочинства

Зарахування результатів неформального навчання в рамках дисципліни «Авторське право в ІТ»

Поділитися

Здобувачі першого курсу ОП «Інтелектуальна власність» успішно пройшли курс «Protecting Business Innovations via Copyright» (Захист бізнес-інновацій за допомогою авторського права) на платформі онлайн-навчання Coursera від Гонконгського університету науки і технологій.

Студенти отримали цінні знання, які допоможуть їм у професійній діяльності. Під час навчання вони вивчили основи авторського права, включаючи питання порушення авторських прав, створення похідних творів та пародій, а також аспекти авторського права, пов’язані з програмним забезпеченням.

Курс надав слухачам глибоке розуміння закону про авторське право та його застосування для захисту бізнес-інновацій. Основна увага була зосереджена на використанні авторського права як одного з інструментів для захисту творчих розробок, якими можуть скористатися як компанії, так і окремі особи. Крім теоретичних знань про роботу авторського права, студенти також розглянули реальні ситуації, в яких авторське право може бути неефективним для захисту інновацій. Обговорення цих випадків велося з практичної бізнес-перспективи, що дозволило студентам краще зрозуміти правові питання, з якими вони можуть зіткнутися в своїй професійній діяльності.

Результатом проходження курсу є отримання студентами сертифікатів, які визнано як результати неформального навчання та перезараховано в рамках індивідуального завдання з дисципліни «Авторське право в ІТ».

Loading